space scooter
 
 
Report United States. Congress. Senate Google Boeken.
Nieuwe rage: de Space Scooter NOS Jeugdjournaal.
Na de éénwieler, de skeelers en het waveboard is er een nieuwe rage: de Space Scooter. Op de Klimboom in Dronten mochten kinderen er voor één keer mee op het schoolplein rijden. De Space Scooter is een soort step die vooruit gaat door te steppen en door de voetplank naar beneden te trappen.
Space Scooter roze zwart of blauw kopen? SpeelgoedPlezier.nl.
4 en 5 jaar. 6 en 7 jaar. 8 en 9 jaar. Autopetten / stepjes. Overige Buiten Spellen. Hoverboard / Oxboard. Fiets 12 inch. Fiets 14 inch. Fiets 16 inch. Fiets 18 inch. Fiets 20 inch. Fiets 24 inch. Fiets 26 inch. Opblaas artikelen / waterplezier. Skateboard en Longboard. Skeelers / Rolschaatsen. Speelhuisjes / Speeltoestellen. Sport en bewegen. Tennis en badminton. Trampoline met vangnet. Trampoline zonder vangnet. Trap tractor / trap auto. Zandbakken / Zand-watertafels. Zand en Watertafels. Jacuzzi / Tuinmeubelen. Maya de Bij. My Little Pony. Thomas de trein. Wicky de Viking. Winnie de Pooh. Woezel en Pip. Editions du Hibou. Game on Sport. GoliathSpel Goliath Barbecue Party. I'm' Not a Robot. Littlest Pet Shop. My little Pony. Poopsie Slime Surprise! Trampoline laten ingraven. Trampoline laten monteren. Tucker's' Fun Factory. Home Buiten speelgoed Space Scooter.
Space Scooter of Space Scooter junior kopen? Verkrijgbaar in het zwart, wit en roze. Vergelijk aanbieders en koop de Space Scooter direct!
Hoe werkt de Space Scooter? Bekijk hieronder de instructie video! Space Scooter Instructie. Het gebruik van de Space Scooters spreekt eigenlijk voor zich. In de video zie je hoe gemakkelijk en snel je jezelf kunt voort bewegen op de Space Scooter. Door het op en neer bewegen van de voeten is het net als of je in de ruimte loopt! Uiteraard kun je ook op een normale manier steppen om jezelf te verplaatsen, maar op deze manier is natuurlijk veel leuker! De step is te gebruiken vanaf 6 jaar en kan een gewicht hebben van 80kg, waardoor hij geschikt is voor jong en oud!
De zomerrage: space scooter. Het stimuleert kinderen om te bewegen Gezondheid en Co.
Wat is een space scooter? Scooter is niet de meest voor de hand liggende naam voor het rijwiel dat toch vooral een step is. Een step met een skateboard-achtig plankje erop. Beweeg het plankje met de voeten naar voren en naar achteren en de space scooter schiet vooruit.
Willkommen bei myToys.de mirapodo.de yomonda.de.
Space Scooter Recreatiespeelgoed.
De Space Scooter is geschikt tot een gewicht van ca. 80 kilogram daarmee is de Space Scooter niet alleen geschikt voor kinderen advies vanaf ca. 6 jaar maar ook uitermate geschikt voor jonge volwassenen. De space scooter is voorzien van een handrem.
Hoe een bescheiden Hollander Messi strikt Offside AD.nl. Weer. AD logo. AD logo. Zoek. Sluit. Weer. Menu. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Mail. Mail. Whats App. Sluit. Volledig scherm. Quote. Play. Play. Play. Play. Play. Play. Play. AD logo. Facebook.
Door: Leo Roggeveen 16-05-14, 0853: Laatste update: 2239: Bron: AD. Delen per e-mail. Stuur mij een kopie. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google privacybeleid en de gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing. Ik werd ontvangen door onder anderen de vader van Lionel Messi in een kantoor dat vol hing met gesigneerde Barcelona-shirts, Gouden Ballen en alle denkbare voetbalprijzen. Dat was heel apart. De 43-jarige directeur van Easy2Company lijkt nog een beetje beduusd als hij uitlegt hoe hij de beste voetballer ter wereld heeft weten te strikken. Een paar maanden geleden vernam ik via via dat Messi niet bij voorbaat nee zou zeggen tegen een nieuw commercieel avontuur. Maar de kans dat hij voor ons zou kiezen, achtte ik niet zo heel groot, bekent Joost Blom. Eerlijk gezegd dacht ik: dat lukt nooit. Fout gedacht, want op het moment dat de WK-bal in Brazilië gaat rollen, zal de Argentijnse sterspeler wel degelijk reclame gaan maken voor de Space Scooter. De coole step, die wordt gemaakt in China, werd 2 jaar geleden in ons land geïntroduceerd door Easy2Company en bracht al menige jongeling het hoofd op hol.
Space Scooter Step X580 Wit Belomax.be.
Zo maak je binnen enkele seconden snelheid tot maar liefst 15 km/uur. De Space Scooter kan ook gebruikt worden als gewone step als je de plank in de gewone positie laat staan. De Space Scooter heeft een zijstandaard waardoor je hem kan parkeren.
Een zwelling van de buik na een val op een space scooter Nederlands Tijdschrift voor Geneeskunde.
Een 7-jarig jongetje bezocht samen met zijn moeder de SEH, nadat hij eerder die dag op een verjaardagsfeestje was gevallen. Hierbij was hij met zijn buik terechtgekomen op het stuur van een space scooter een step aangedreven door een wipmechanisme.
Messi tekent contract bij Space Scooter.
Viervoudig wereldvoetballer krijgt eigen special edition van coole step. Viervoudig wereldvoetballer van het jaar Lionel Messi heeft een driejarig contract getekend bij het Nederlandse Space Scooter. Niet om te voetballen, maar om een eigen special edition van de coole step te laten ontwikkelen en wereldwijd te promoten onder zijn eigen Messi merk. De Space Scooter wordt op de markt gebracht door het Nederlandse bedrijf Easy2 Company en verovert langzaam de hele wereld. Door de voetplank naar voren en naar achteren te bewegen wordt via een ketting het achterwiel van de step aangedreven. Die beweging geeft het gevoel alsof je door de ruimte loopt, vandaar de naam Space Scooter. De step is razend populair bij kinderen en jongvolwassenen en vervangt vaak de reguliere fiets. Het gepatenteerde ontwerp zorgt voor een nieuwe en unieke manier van voortbewegen, maar zorgt er vooral voor dat kinderen weer buiten spelen, lol beleven en tegelijkertijd sportief bezig zijn.
space scooter
Blog Marktplaats Zakelijk Veilig en Succesvol Help en Info Voorwaarden Privacyverklaring Cookiebeleid Advertentievoorkeuren. Over Marktplaats Werken bij Perskamer eBay Classifieds 2dehands 2ememain Sitemap. Marktplaats is niet aansprakelijk voor gevolgschade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.

Contacteer ons

Meer resultaten voor space scooter